Tko smo mi

Adresa naše web stranice je: https://tvin.hr.

Mi smo Tvin d.o.o. (“Tvrtka”, “mi”, “nas”, “naš”), tvrtka registrirana u Hrvatskoj na adresi Ulica Zbora narodne garde 2, 33000, Virovitica.

Upravljamo web stranicom tvin.hr (“Web stranica”), kao i svim drugim povezanim proizvodima i uslugama koji se odnose ili povezuju s ovim pravnim pojmovima (“Pravni uvjeti”) (zajedno “Usluge”).

Možete nas kontaktirati e-mailom na info@tvin.hr ili poštom na adresu Ulica Zbora narodne garde 2, 33000, Virovitica, Hrvatska.

Ovi Pravni uvjeti predstavljaju pravno obvezujući ugovor sklopljen između vas, bilo osobno ili u ime subjekta (“vi”) i Tvin d.o.o., u vezi s vašim pristupom i korištenjem Usluga. Slažete se da ste pristupom Uslugama pročitali, razumjeli i složili se da ste obvezani svim ovim Pravnim uvjetima. AKO SE NE SLAŽETE SA SVIM OVIM PRAVNIM UVJETIMA, IZRIČITO VAM JE ZABRANJENO KORIŠTENJE USLUGA I MORATE ODMAH PREKINUTI UPOTREBU.

Dodatni uvjeti ili dokumenti koji se mogu povremeno objavljivati na Uslugama ovime se izričito uključuju ovdje referencom. Zadržavamo pravo, prema vlastitom nahođenju, izmijeniti ili izmijeniti ove Pravne uvjete u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama ažuriranjem datuma “Posljednje ažuriranje” ovih Zakonskih uvjeta, a vi se odričete bilo kakvog prava na primanje posebne obavijesti o svakoj takvoj promjeni. Vaša je odgovornost povremeno pregledavati ove Pravne uvjete kako biste bili informirani o ažuriranjima. Na promjene bilo kojeg revidiranog Pravnog uvjeta primjenjivat ćete i smatrat će se da ste upoznati i prihvaćeni zbog vašeg daljnjeg korištenja Usluga nakon datuma objavljivanja takvih revidiranih Pravnih uvjeta.

Preporučujemo da ispišete kopiju ovih Pravnih uvjeta za svoju evidenciju.

Privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju naša pravila i postupke u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem vaših podataka kada koristite Uslugu i obavještavaju vas o vašim pravima na privatnost i načinu na koji vas zakon štiti. Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem Usluge pristajete na prikupljanje i korištenje podataka u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

Tumačenje i definicije Riječi s početnim velikim slovom imaju značenja definirana pod sljedećim uvjetima. Sljedeće definicije imaju isto značenje bez obzira na to pojavljuju li se u jednini ili u množini.

Definicije za potrebe ovih Pravila o privatnosti

 • Račun znači jedinstveni račun stvoren za pristup našoj usluzi ili dijelovima naše usluge.
 • Povezano društvo znači subjekt koji kontrolira, kontrolira stranku ili je pod zajedničkom kontrolom stranke, ako “kontrola” znači vlasništvo nad 50% ili više dionica, vlasničkih udjela ili drugih vrijednosnih papira koji imaju pravo glasa za izbor direktora ili drugog upravljačkog tijela.
 • Tvrtka (u ovom Ugovoru koja se naziva “Tvrtka”, “Mi” ili “Naše”) odnosi se na Tvin d.o.o., Ulica Zbora narodne garde 2, Virovitica.
 • Kolačići su male datoteke koje web stranica postavlja na vaše računalo, mobilni uređaj ili bilo koji drugi uređaj, a sadrže detalje o vašoj povijesti pregledavanja na toj web stranici među brojnim upotrebama.
 • Država se odnosi na: Hrvatsku
 • Uređaj znači bilo koji uređaj koji može pristupiti usluzi, kao što je računalo, mobilni telefon ili digitalni tablet.
 • Osobni podaci su sve informacije koje se odnose na identificiranu osobu ili osobu koja se može identificirati.
 • Usluga se odnosi na web stranicu.
 • Davatelj usluga znači svaka fizička ili pravna osoba koja obrađuje podatke u ime Društva. To se odnosi na tvrtke ili pojedince trećih strana koje je Tvrtka angažirala kako bi olakšala uslugu, pružila uslugu u ime Tvrtke, izvršila usluge povezane s Uslugom ili pomogla Tvrtki u analizi načina korištenja Usluge.
 • Podaci o korištenju odnose se na podatke koji se automatski prikupljaju, bilo da su generirani korištenjem Usluge ili iz same infrastrukture Usluge (na primjer, trajanje posjeta stranici).
 • Web stranica se odnosi na Tvin, dostupna na tvin.hr

Mislite na pojedinca koji pristupa ili koristi Uslugu, tvrtku ili bilo koju drugu pravnu osobu u ime koje ta osoba pristupa ili koristi Uslugu, ovisno o slučaju.

Prikupljanje i korištenje vaših osobnih podataka

Vrste prikupljenih podataka: osobni podaci

Tijekom korištenja naše usluge možemo zatražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Podaci koji otkrivaju identitet mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

 • E-pošta
 • Adresa
 • Ime i prezime
 • Podaci o korištenju

Podaci o korištenju

Podaci o korištenju automatski se prikupljaju prilikom korištenja Usluge. Podaci o korištenju mogu uključivati podatke kao što su adresa internetskog protokola vašeg uređaja (npr. IP adresa), vrsta i verzija vašeg preglednika, stranice naše usluge koju posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i drugi dijagnostički podaci. Prilikom pristupa Usluzi putem mobilnog uređaja možemo automatski prikupljati određene podatke, uključujući, ali ne ograničavajući se na, vrstu mobilnog uređaja koji koristite, jedinstveni ID vašeg mobilnog uređaja, IP adresu vašeg mobilnog uređaja, vaš mobilni operativni sustav, vrstu mobilnog internetskog preglednika koji koristite, jedinstvene identifikatore uređaja i druge dijagnostičke podatke. Također možemo prikupljati podatke koje vaš preglednik šalje kad god posjetite našu Uslugu ili kada pristupite Usluzi putem mobilnog uređaja.

Tehnologije praćenja i kolačići

Koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja za praćenje aktivnosti na našoj usluzi i pohranu određenih podataka. Tehnologije praćenja koje se koriste su svjetionici, oznake i skripte za prikupljanje i praćenje informacija te za poboljšanje i analizu naše usluge. Tehnologije koje koristimo mogu uključivati:

Kolačići ili kolačići preglednika

Kolačić je mala datoteka smještena na vaš uređaj. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše Usluge. Ako ne prilagodite postavke preglednika da odbiju kolačiće, naša usluga može koristiti kolačiće.

Web-pratilice

Određeni dijelovi naše usluge i naše e-pošte mogu sadržavati male elektroničke datoteke poznate kao web-pratilice (koje se nazivaju i jasni gifovi, pikselne oznake i gifovi od jednog piksela) koji omogućuju Tvrtki, na primjer, brojanje korisnika koji su posjetili te stranice ili otvorili e-poštu i za druge povezane statistike web stranica (na primjer, bilježenje popularnosti određenog odjeljka i provjera integriteta sustava i poslužitelja).

Kolačići mogu biti “trajni” ili “sesijski” kolačići. Stalni kolačići ostaju na vašem osobnom računalu ili mobilnom uređaju kada prijeđete u izvanmrežni način rada, dok se kolačići sesije brišu čim zatvorite svoj web preglednik. Više o kolačićima saznajte u članku na web stranici Pravila o besplatnoj privatnosti. Kolačiće Session i Persistent koristimo u svrhe navedene u nastavku:

Vrsta osnovnih kolačića: Kolačići
Tip: kolačići sesije

Ovi kolačići su neophodni za pružanje usluga dostupnih putem web stranice i omogućuju vam korištenje nekih njegovih značajki. Pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu upotrebu korisničkih računa. Bez tih kolačića usluge koje ste zatražili ne mogu se pružiti, a te kolačiće koristimo samo kako bismo vam pružili te usluge.

Osnovni kolačići
Vrsta: Kolačići sesije

Upravlja: Mi
Svrha: Ovi kolačići su neophodni kako bi vam pružili usluge dostupne putem web stranice i omogućili
vam korištenje nekih njegovih značajki. Pomažu u autentifikaciji korisnika i sprječavaju lažnu
upotrebu korisničkih računa. Bez tih kolačića usluge koje ste zatražili ne mogu se pružiti, a te kolačiće
koristimo samo kako bismo vam pružili te usluge.

Pravila o kolačićima / Obavijest o pristanku na kolačiće
Vrsta: Trajni kolačići
Upravlja: Mi
Svrha: Ovi kolačići identificiraju jesu li korisnici prihvatili upotrebu kolačića na web stranici.

Funkcionalni kolačići
Vrsta: Trajni kolačići
Upravlja: Mi
Svrha: Ovi kolačići omogućuju nam da zapamtimo izbore koje napravite prilikom korištenja web stranice, poput pamćenja vaših podataka za prijavu ili jezičnih preferencija. Svrha ovih kolačića je pružiti vam personaliziranije iskustvo i izbjeći ponovni unos vaših postavki svaki put kada koristite web stranicu.

Za više informacija o kolačićima koje koristimo i vašim izborima u vezi s kolačićima posjetite naša Pravila o kolačićima ili odjeljak Kolačići u našim Pravilima o privatnosti.

Korištenje vaših osobnih podataka

Društvo može koristiti osobne podatke u sljedeće svrhe:

 • Za pružanje i održavanje naše usluge, uključujući praćenje korištenja naše Usluge.
 • Za upravljanje računom: za upravljanje registracijom kao korisnika Usluge. Osobni podaci koje navedete mogu vam omogućiti pristup različitim funkcionalnostima Usluge dostupnim registriranim korisnicima.
 • Za izvršenje ugovora: za razvoj, poštivanje i izvršavanje kupoprodajnog ugovora za proizvode, artikle ili usluge koje ste kupili ili bilo koji drugi ugovor s nama putem Usluge.
 • Da bismo vas kontaktirali: da vas kontaktiramo putem e-pošte, telefonskih poziva, SMS-a ili drugih ekvivalentnih oblika elektroničke komunikacije, kao što su push obavijesti iz mobilne aplikacije o ažuriranjima ili informativnim komunikacijama povezanim sa značajkama, proizvodima ili ugovorenim uslugama, uključujući sigurnosna ažuriranja kada je to potrebno ili razumno za njihovu provedbu.
 • Kako bismo vam pružili vijesti, posebne ponude i opće informacije o drugoj robi, uslugama i događajima koje nudimo, a koji su slični onima koje ste već kupili ili raspitivali, osim ako niste odlučili ne primati takve informacije.
 • Da biste upravljali svojim zahtjevima: da biste nam prisustvovali vašim zahtjevima i upravljali njima.
 • Za prijenose poslovanja: Vaše podatke možemo koristiti za procjenu ili provođenje spajanja, dezinvestiranja, restrukturiranja, reorganizacije, likvidacije ili druge prodaje ili prijenosa neke ili cijele naše imovine, bilo kao tekuće poslovanje ili kao dio stečaja, likvidacije ili sličnog postupka, u kojem su osobni podaci koje imamo o korisnicima naše Usluge među prenesenom imovinom.
 • U druge svrhe: Vaše podatke možemo koristiti u druge svrhe, kao što su analiza podataka, identificiranje trendova upotrebe, određivanje učinkovitosti naših promotivnih kampanja te procjena i poboljšanje naše usluge, proizvoda, usluga, marketinga i vašeg iskustva.

S KIME DIJELIMO VAŠE PODATKE

Vaše osobne podatke možemo dijeliti u sljedećim situacijama:

 • S pružateljima usluga: Vaše osobne podatke možemo dijeliti s pružateljima usluga kako bismo pratili i analizirali korištenje naše Usluge i kontaktirali vas.
 • Za prijenose poslovanja: Vaše osobne podatke možemo dijeliti ili prenositi u vezi s bilo kojim spajanjem, prodajom imovine tvrtke, financiranjem ili stjecanjem cijelog ili dijela našeg poslovanja od strane druge tvrtke.
 • S povezanim tvrtkama: Vaše podatke možemo podijeliti s našim povezanim tvrtkama, u kojem slučaju ćemo zahtijevati od tih povezanih tvrtki da se pridržavaju ovih Pravila o privatnosti. Povezana društva uključuju našu matičnu tvrtku i sve druge podružnice, partnere u zajedničkom ulaganju ili tvrtke koje kontroliramo ili koje su pod zajedničkom kontrolom s nama.
 • S poslovnim partnerima: vaše podatke možemo podijeliti s našim poslovnim partnerima kako bismo vam ponudili određene proizvode, usluge ili promocije.
 • S drugim korisnicima: kada dijelite osobne podatke ili na drugi način komunicirate na javnim površinama s drugim korisnicima, te podatke mogu pregledavati svi korisnici i mogu se javno distribuirati vani.
 • Uz vaš pristanak: Vaše osobne podatke možemo otkriti u bilo koju drugu svrhu uz vaš pristanak.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Tvrtka će vaše osobne podatke čuvati samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Vaše osobne podatke čuvat ćemo i koristiti u mjeri potrebnoj za ispunjavanje naših zakonskih obveza (na primjer, ako smo dužni zadržati vaše podatke u skladu s važećim zakonima), rješavati sporove i provoditi naše pravne sporazume i politike. Društvo će također zadržati podatke o korištenju u interne analitičke svrhe. Podaci o korištenju obično se čuvaju kraće vrijeme, osim ako se takvi podaci ne koriste za jačanje sigurnosti ili poboljšanje funkcionalnosti naše usluge, ili smo zakonski obvezni zadržati te podatke dulje vrijeme.

PRIJENOS VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Vaši podaci, uključujući osobne podatke, obrađuju se u operativnim uredima Društva i na svim drugim lokacijama na kojima se nalaze strane uključene u obradu. To znači da se te informacije mogu prenijeti na računala koja se nalaze izvan vaše zemlje, pokrajine ili druge državne jurisdikcije i održavati na njima gdje se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih u vašoj jurisdikciji. Vaš pristanak na ovu Politiku privatnosti, nakon čega slijedi vaše podnošenje takvih podataka, predstavlja vaš pristanak na takav prijenos. Tvrtka će poduzeti sve razumno potrebne korake kako bi osigurala da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s ovim Pravilima o privatnosti, te se neće prenositi vaši osobni podaci organizaciji ili zemlji, osim ako ne postoje odgovarajuće kontrole, uključujući sigurnost vaših podataka i drugih osobnih podataka.

OTKRIVANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Poslovne transakcije
Ako je Društvo uključeno u spajanje, stjecanje ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu se prenijeti. Obavijestit ćemo vas prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni drugačijim Pravilima o privatnosti.

ZAKONSKI ZAHTJEVI

Društvo može otkriti vaše osobne podatke u dobroj vjeri da je takva radnja nužna:

 • Za poštivanje zakonskih obveza
 • Za zaštitu i obranu prava ili imovine Društva
 • Sprječavanje ili istraživanje mogućih prijestupa u vezi s Uslugom
 • Radi zaštite osobne sigurnosti korisnika Usluge ili javnosti
 • Za zaštitu od pravne odgovornosti
 • Sigurnost vaših osobnih podataka

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da niti jedan način prijenosa putem Interneta ili elektroničke pohrane nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive metode za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

DETALJNE INFORMACIJE O OBRADI VAŠIH OSOBNIH PODATAKA

Pružatelji usluga imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje svojih zadataka u naše ime i dužni su ne otkrivati ili koristiti vaše podatke u bilo koje druge svrhe.

ANALITIKA

Možemo koristiti pružatelje usluga trećih strana za praćenje i analizu korištenja naše Usluge.

GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics usluga je web analitike koju nudi Google, a koja prati i prijavljuje promet na web-lokaciji. Google koristi prikupljene podatke za praćenje i praćenje korištenja naše Usluge. Ti se podaci dijele s drugim Googleovim uslugama. Google može upotrijebiti prikupljene podatke za kontekstualizaciju i personalizaciju oglasa svoje oglašivačke mreže. Dodatne informacije o Googleovim pravilima o privatnosti potražite na stranici Googleova pravila o privatnosti: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Također možemo koristiti vaše podatke kako bismo vam pružili oglase. Ako želite saznati više o tome kako Google upotrebljava podatke s web-lokacija ili aplikacija koje upotrebljavaju naše usluge, posjetite: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/partners/

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Pravo na pristup

U bilo kojem trenutku od nas možete zatražiti potvrdu obrađuju li se vaši osobni podaci, a ako jesu, imate pravo zatražiti pristup tim podacima i informacijama navedenim u članku 15. GDPR-a.

Na vaš zahtjev za pravo pristupa, pružit ćemo vam podatke i informacije u elektroničkom obliku (e- poštom), osim ako niste naveli drugu adresu e-pošte ili izričito zatražili dostavu poštom.

Pravo na ispravak

Imate pravo odmah od nas dobiti ispravak netočnih i dopunu nepotpunih osobnih podataka.

Pravo na brisanje

Ako smatrate da smo vaše podatke prikupili ili na drugi način obradili suprotno Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR), imate pravo zatražiti brisanje takvih podataka od nas. Ako je zahtjev valjan, podaci će se izbrisati bez nepotrebnog odgađanja.

Također možete steći pravo na brisanje ako vaši osobni podaci više nisu potrebni u svrhe u koje su prikupljeni ili na drugi način obrađeni, ako ste povukli privolu za obradu podataka, ako ste uložili prigovor na obradu potrebnu za naše legitimne interese ili ako se podaci moraju izbrisati kako bi bili u skladu sa zakonskom obvezom.

Ako postoje razlozi koji nas sprječavaju ili ograničavaju u ispunjavanju vašeg zahtjeva, obavijestit ćemo vas kao odgovor na zahtjev.

Pravo na ograničenje obrade

Imate pravo zatražiti od nas ograničenje obrade vaših osobnih podataka ako osporavate točnost tih podataka (tijekom razdoblja koje omogućuje voditelju obrade da provjeri točnost osobnih podataka), ako je obrada nezakonita i protivite se brisanju podataka, ako ste se usprotivili obradi dok provjeravamo nadilaze li naši legitimni interesi vaše, ili ako podaci više nisu potrebni nama, ali ih vi zahtijevate za postavljanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva.

Pravo na prenosivost podataka

Imate pravo primiti osobne podatke koje ste nam dali u strukturiranom, uobičajenom i strojno čitljivom formatu te prenijeti te podatke drugom voditelju obrade ako se obrada temelji na privoli ili ugovoru i provodi se automatiziranim sredstvima.

Pravo na povlačenje privole

Ako obrađujemo vaše podatke na temelju vaše privole, tu privolu možete povući u bilo kojem trenutku bez utjecaja na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja.

Pravo na podnošenje prigovora i prigovora

U bilo kojem trenutku, na temelju vaše specifične situacije, imate pravo prigovora na obradu osobnih podataka koju provodimo na temelju naših legitimnih interesa, uključujući pravo prigovora na profiliranje povezano s tim legitimnim interesima.

Ako smatrate da obrada vaših osobnih podataka na neki način krši Opću uredbu o zaštiti podataka (GDPR), obratite nam se na e-mail adresu: info@tvin.hr.

Izmjene ovih Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo ažurirati naša Pravila o privatnosti. O svim promjenama obavijestit ćemo vas objavljivanjem novih Pravila o privatnosti na ovoj stranici. Obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti o našoj usluzi prije nego što promjena stupi na snagu i ažurirati datum “posljednjeg ažuriranja” na vrhu ovih Pravila o privatnosti. Preporučujemo da povremeno pregledate ova Pravila o privatnosti za sve promjene. Izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Obratite nam se

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima o privatnosti, možete nas kontaktirati:

E-pošta: info@tvin.hr