● Naš novi slogan je “Trees, the dreams are made of.” Zašto? Jer sve o čemu sanjate, mi možemo oblikovati u stvarnost, zahvaljući stablima.

NAŠA MAGIJA JE SPOJ MAJSTORICA/MAJSTORA I MATERIJALA

OBLIKUJEMO SVAKI MATERIJAL

Naše majstorice i majstori su vješti u oblikovanju svake sirovine, prema zamisli klijenata ili dizajnera. Oni poznaju dušu svake vrste drveta. Znaju s mekanim tkaninama i najčvršćim metalima. Te vještine uporište su naše filozofije: vi sanjate, mi stvaramo.

PRAKTIČNA MAGIJA

Cijeli put proizvodnje je pod našim nadzorom. Biramo najkvalitetnije trupce, posvećujemo se svakom detalju u dizajnu, a zatim sklapamo sve u harmoničnu cjelinu. To je naša praktična magija.

PRINCIP RADA “KLJUČ U RUKE”

S nama dobijete kompletno rješenje — bez obzira opremamo li mali apartman na obali, stambeni kompleks u srcu grada, luksuzni hotel ili naselje montažnih kuća. Mi se brinemo o svemu, od sitnih detalja do velikih izazova, a vama ostaje samo da uzmete ključ i zakoračite u svoj novi prostor.

BITAN DIO NAS JE NAŠ SLAVONSKI HRAST

Slavonski hrast je posebno i svjetski poznato drvo, a srećom po nas, raste svugdje oko nas. A rast će i dalje jer stalno sadimo nova stabla.

VIZIJA I MISIJA

Bez drva, svaki prostor je pomalo hladan, čak nekompletan. A današnja istraživanja potvrđuju ono što smo oduvijek osjećali: prisutnost drveta u prostoru psihološki utječe na ljude — stvarajući osjećaj topline, ugode i povezanosti s prirodom. Zato radimo da u svaki prostor donesemo djelić prirode (vizija), oblikujući ga po mjeri čovjeka (misija).

BROJEVI PRIČAJU NAŠU PRIČU

1212 radnika


5 tvornica


17 specijaliziranih radionica


Izvoz u 10 zemalja u 2022.


545 komada namještaja dnevno


150 godina rada


NAŠA VIROVITICA, NOVI CENTAR DIZAJNA

Kao vodeći proizođač namještaja u regiji, našu Viroviticu malo po malo stavljamo na svjetsku mapu dizajna namještaja. ● Naš grad je naša motivacija. Mi vjerujemo u naš grad, vjerujemo u naše ljude, i svaki komad našeg namještaja odražava našu predanost ● Virovitici.