● Priroda nam je vodič i dok opremamo vaš prostor. Namještaj oblikujemo od slavonskog hrasta, bukve i lipe kako bi dobili izdržljivost, ljepotu i funkcionalnost.

BIRAMO SAMO NAJBOLJE HRVATSKE TRUPCE

SAMO STABLA IZ NAŠE OKOLICE

Svaki komad namještaja nastane od stabala iz hrvatskih šuma. Jer nema bolje sirovine od naše sirovine, pogotovo slavonske hrastovine koju pozna cijeli svijet.

SLAVONSKI HRAST

Slavonski hrast koristimo za namještaj koji će trajati generacijama. Poznat je po svojoj izuzetnoj čvrstoći i dugovječnosti. A svojim teksturama i zlatno-smeđim tonovima svaki prostor čini toplijim i profinjenijim. Naše omiljeno drvo.

Bukva

Bukva se lako obrađuje i zato je koristimo za  namještaj kompleksnijeg dizajna. Sjajna je za završnu obradu radi fine teksture te glatke i ravnomjerne površine. Bukvu biramo za često korišteni namještaj radi otpornosti na oštećenja.

Lipa

Drvo lipe je mekano, lagano i lako se obrađuje. Zato ga koristimo za detaljne rezbarije i složene dizajne. Lipu možemo uklopiti u svaki stil radi neutralne boje i nenametljive teksture. Namještaj od lipe je lagan i lako se njime rukuje.

MOŽETE SAZNATI RODNO MJESTO DRVA VAŠEG NAMJEŠTAJA

QR kod i drvo? Da, na svakom našem namještaju. Kad skenirate kod otvorit će vam se mapa sa lokacijom šume iz koje smo dobili drvo za vaš namještaj.

GLEDAMO 150 GODINA UNAPRIJED

SURADNJA S HRVATSKIM ŠUMAMA

Ulažemo u zaštitu i obnovu šume jer su one naše bogatstvo, ne samo kao resurs već i kao vitalni ekosustav. U partnerstvu s Hrvatskim šumama radimo i na održivom korištenju drva u industriji namještaja.

Za svako posječeno stablo sadimo novo i osiguravamo budućnost šuma za sljedeće generacije. Šume moraju biti tu i dugo poslije nas.